Ha visszanézed ezt a topicot, akkor láthatod, hogy ez afféle gyűjtőhely a felvillanó gondolatok számára.
A bejegyzésem, mint a többi, itt lévő villanás, nem kapcsolódik az előző bejegyzéshez.
Annyi más topic van, ahol beszélgethetünk, itt a gondolatoké a főszerep.
Ahogy Forrest mondaná, erről nem is tudok többet mondani.
"Ahogy Forrest mondaná, erről nem is tudok többet mondani."
Ahogy mondod... Végülis, én is csak a gondolataimat mondtam el a témához, leírt gondolataitokhoz... de ezt tisztelettel tettem és semmi bántó szavakkal ill. jelzőkkel... Vagy ahogy Zsoloo-t idézem: "... a maga hitvilágával, balsejtéseivel, kényszerképzeteivel:) " Ha azt nézzük Admin azért hozta létre ezt a Portált, mert Ő is úgy gondolja, hogy mindenki egyenlő... vagyis bárki ha regisztrál, felteheti írásait... Nincs megválogatva, hogy ilyen jó, vagy olyan rossz... Ezt így is kell... És akik pl. Adminisztrátorok ill. más "beosztásban" lévők, pont az arany középutat kell választaniuk...
Részemről befejezem a téma hozzászólásait... Köszönöm, hogy elolvastad, elolvastátok...
Csatlakozott: Jun 16, 2008 Hozzászólások: 352 Tartózkodási hely: Budapest egyes kerületei
Elküldve: Szerd Okt 07, 2009 10:27 am Hozzászólás témája:
manocska írta:
... Admin azért hozta létre ezt a Portált, mert Ő is úgy gondolja, hogy mindenki egyenlő... vagyis bárki ha regisztrál, felteheti írásait... ...
OFF bekapcs
Kedves Megjelentek!
A portálszerveződés tematikája kívánja meg, hogy először is önkritikát gyakoroljak a tekintetben, hogy magam is belementem ebbe a társalgási felületté alakított szerkezetbe, holott a témanyitó világosan kifejezte azon szándékát, hogy itt bizony villanásnyi gondolatokat, nem pedig párbeszédeket szeretne viszontlátni. A figyelmeztető kérés jogos, bármiféle sértődés viszont helytelen. Természetesen a portál használat tekintetében továbbra is mindenki egyenlő, vagyis egyenlőképpen köteles a portálszervezés szabályainak is megfelelni, ezen kívül az elvárható tartalom és hangnem tekintetében nyilván.
Szerintem ne essünk a kommunikációs error csapdájába és folytassuk megvitatni valóinkat a kijelölt helyeken,így elkerülhető, hogy olvashatatlanná váljanak bizonyos tematikájú topicok.
Ez nem admin ill. nem-admin kérdés, pusztán logikus megközelítés.
üdv.: zsoloo
ON bekapcs
Ezt ismerem...
Általában akkor hangzik el az, hogy " a véleményed téged minősít, nem azt akit minősítesz" ha valami nagyon nem jól jön ki egy beszélgetésből.
Nekem ez a tapasztalatom ezzel kapcsolatban....
Elküldve: Pént Okt 09, 2009 9:55 am Hozzászólás témája:
Carpe diem!
Élj a mának!
De hogyan?
Ezt is, mint mindent, száz féleképpen lehet értelmezni.
Szerintem a jelen, a ma, híd a két part, a tegnap és a holnap között.
Vannak hidak, amin csak át kell sétálni, és vannak partok, amik közé hidat kell építeni. A hidak kemény munka árán épülnek fel, és legtöbbször nem is csak egyetlen nap alatt.
De ha nem hídépítésbe fogok, hanem beleugrom a vízbe, ha úszom az árral, nem biztos, hogy megúszom, és az sem biztos, hogy a jó parton kerülök ki.
Elküldve: Hétfő Jan 04, 2010 7:49 pm Hozzászólás témája:
A szülők legnagyobb tévedése, ha mindenképpen jobb életet akarnak biztosítani a gyerekeiknek, mint ami nekik volt.
A szülőknek nem ez a dolguk, csupán annyi, hogy jó embert neveljenek a gyerekükből.
Ez ellenben sokkal nehezebb feladat.
Elküldve: Csüt Jan 07, 2010 9:12 pm Hozzászólás témája:
Azért az is külön tanulmányt megérne, hogy miként sikerült a férfiakat és nőket egymás ellen fordítani. (Külön köszönet illeti ezért Allan és Barbara Pease-t!) Ráadásul mindezt a megértés jegyében! Egy nőnek meg kell értenie, hogy egy férfi nem látja meg a hűtőben a vajat, a férfinak meg tudni kell, hogy a nő mindig túloz... Bravó! A boldogsághoz a sztereotipiákon át vezet az út...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban